Torah Life at The Cornerstone gemeente, Woerden

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torah Life at The Cornerstone - Woerden is een Messiaanse Gemeente van Ye’shua de Messias.

Bij Torah Life at The Cornerstone geloven wij in en onderwijzen wij Het Eenzijn van Elohim en de Goddelijkheid van Ye’shua de Messias. Wij vieren de Feesten van Yehovah zoals in de Torah. Dit zijn afspraken met Yehovah en wij vieren Ye’shua de Messias als de vervulling ervan.

Wij nemen de Schrift, en de Schrift alleen, als hoogste autoriteit in alle zaken over doctrine en Gemeentepraktijken en wij streven ernaar de duidelijke betekenis van de tekst na te leven. Met betrekking tot het Nieuwe Testament aanvaarden wij als de Schrift, alleen dat wat vanuit de Textus Receptus is vertaald.

We erkennen en vieren ook de zevende dag als de Sabbat. Onze Sabbatsbijeenkomsten wisselen tussen de zaterdagochtend en de vrijdagavond. Zie onze ‘Bijeenkomsten’-pagina voor tijden en data.

De Gemeente wordt geleid door onze opziener, Pastor Derek Robert. Zijn vrouw Pastor Johanna geeft ook onderwijs en leidt de aanbidding.

Derek is de stichter van Freedom Ministries International, dat hij samen met Johanna leidt. Hij is ook auteur van verscheidene boeken die verkrijgbaar zijn in het Engels, Nederlands, Duits, Spaans en Frans. Nadere gegevens op de 'producten'-pagina.

Derek and Johanna zijn beiden aangesteld door Dr Harold Dewberry, En Agape, California, USA. Dr Dewberry is erkend als apostel en een Vader in het geloof.